Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΠΟΡΕΙΑ

Είμαστε εκατοντάδες χιλιάδες,κάποιοι μιλούν για 1.000.000 κι όχι για 15.000 συμμετοχή του ΠΑΜΕ (δεν ντρέπονται που δίνουν δημοσιογράφοι μόνο για το ΠΑΜΕ 15.000. 15.000 περπατούσαν 1.30 ώρα συνολικά; μόνο το ΠΑΜΕ). Δεν ντρέπεστε κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν ντρέπεστε.

 Ποιό μέρος της κοινωνίας είναι μαζί σας όπως μας λέτε ΄μέσω των δημοσκοπήσεων αλλά και θρασύτατα εσείς το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ; το νέο συντηρητικό ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΣΟΚ. ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, αλλά ...ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΗΝ.

 Κε Βούγια, κα Δαμανάκη πως και παραμένετε με τέτοιο παρελθόν στο ΠΑΣΟΚ κι είστε ο μεν ως Υφυπουργός η δε ως Επίτροπος;. Απαντείστε μας.
Είχα φύγει αφού τελείωσα την πορεία μου, αλλά επικοινωντας με ΄φίλους και συναδέλφους που ανέβαιναν εκείνοι την ώρα, μου μιλούσαν για  Χρυσαυγίτες με ασπίδες και  αντιασφυξιογόνες μάσκες που μπήκαν στην πορεία, μπροστά από το Πλάζα. Αλλοι μιλούσαν για "φρικιά"-αναρχικούς.

Ποιοί είναι τελικά αυτοί που έριξαν τη μολότωφ στην Τράπεζα; αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι των άκρων;
Τι τραγικό το γεγονός, 3 νεκροί. Θα βρεθούν όπως λέει η ΟΤΟΕ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί;

3 σχόλια:

  1. εΜΑΘΕς τι εγινε;
    http://www.skai.gr/player/tvlive/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθώ να μάθω καλή μου.ΑΚούω και τον Π.Δούκα στη ΝΕΤ που λέει ότι διαδηλωτές έριξαν τη μολότωφ. Ποιοι διαδηλωτές; ακραίων δεξιών φασιστικών ομάδων;
    Τι να πώ και για τους 3 νεκρούς. Δεν ξέρω. Με ξεπερνούν τα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή