Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Πιθανός ανασχηματισμός με "πρώτη καρατόμηση της Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας"?

Επίκειται ανασχηματισμός και "καρατόμηση" τ ης Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας? Πολύς ντόρος γύρω απ'τ'όνομά της στα ΜΜΕ. Τυχαίο είναι;

1. Φταίει η Υπουργός για την αύξηση των τιμών; Δεν αποδίδουν τα μέτρα του Υπουργείου για την συγκράτηση των τιμών ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΠΑ, ΚΑΥΣΙΜΩΝ κλπ;
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, επιεικώς μας δουλεύετε. Ευθύνεται η Υπουργός και οι Υπηρεσίες του Υπ.Ανάπτυξης που οι εταιρείες γαλακτομικών αύξησαν την τιμή του γιαουρτιού;

2.Εκφράζει δυσφορία ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για τ'ότι εξακολουθούν οι τιμές των φαρμάκων να είναι υψηλές και βαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Και γι αυτό ευθύνεται το Υπ.Οικονομίας, Ανάπτυξης και Ναυτιλίας ακούσαμε.
Την τροπολογία που πέρασε για τις τιμές των φαρμάκων, τη γνωρίζετε κε Υπουργέ; ή σας έχει διαφύγει, μπορεί όπως και τα οριζόμενα στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ για το Ασφαλιστικό.

Κε Υπουργέ το βάρος των ασφαλιστικών ταμείων από τις ιατρικές πράξεις στα ιδιωτικά θεραπευτήρια θα το ελέγξει το δικό σας Υπουργείο, το Υπ.Οικονομικών ή το Υπ.Οικον.Ανταγ.και Ναυτιλίας;  Πλήρωσε για συγγενή μου πέρσι το ΙΚΑ 14.000 ευρώ ύλικά για εμβολισμό στον εγκέφαλο λόγω ανευρύσματος και ΞΈΡΕΤΕ υπογράψαμε ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (άκουσον, άκουσον, ο ασθενής για υλικά που "εισήχθησαν"στον εγκέφαλό του), παρέλαβε ο ασθενής. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο και το κλιμάκιο των γιατρών ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? Κι αυτό ήταν το ΦΘΗΝΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΟΣΤΙΣΕ 25.000 ΕΥΡΩ. η εν λόγω επέμβαση.
ΤΟ άλλο μας ΖΗΤΟΥΣΕ 60.000 ευρώ εκ των οποίων αν θυμάμαι καλά  τα "ΥΛΙΚΑ"  θα κόστιζαν 30.000-35.000 μου είπε ο Οικονομικός Διευθυντής, στον οποίο με παρέπεμψαν. 

Σαν πολύ συντονισμένη μας μοιάζει η επίθεση στην ΥΠΟΥΡΓΟ.

7 σχόλια:

 1. Εδώ και πολύυυ καιρό διαφαίνεται αυτή η καρατόμηση...

  "Λούκα, λυπάμαι. Είστε ο αδύναμος κρίκος".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ-ΚΑΛΑ ΜΟΝΩΜΕΝΟΙ σταύλοι για το ενδεχόμενο ηφαιστειακού νέφους:
  Πρόεδρος Ισλανδίας: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΡΗΞΗ! (Δηλαδή ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΧΕΙΜΩΝΑ- http://www.youtube.com/watch?v=s13iwp317ok)
  http://www.youtube.com/v/ToDjdeFpRAw
  The eruption of the Eyjafjallajoekull volcano in Iceland, and the travel chaos it has caused, is only a "small rehearsal", according to Iceland's President Olafur Grimsson.
  The larger Katla volcano, right next to it, usually erupts every century, and the last eruption was in 1918, he said. http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8631343.stm.
  Μας απειλούν έντεκα επικίνδυνα ηφαίστεια!
  Σε περίπτωση παρατεταμένης έκρηξης αναμένεται- εκτός από την απαγόρευση των πτήσεων- ένα φαινόμενο που ονομάζεται «ηφαιστειακός χειμώνας» κατά το οποίο το νέφος τής τέφρας εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία να φτάσει στη Γη.
  http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4571465
  Times: ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΩΝ ΝΕΦΩΝ-ψύξης; Και η 'υπερθέρμανση';;;
  Sunday Times
  May 16, 2010
  Scientists forecast decades of ash clouds
  http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/article7127706.ece


  H AITIA που ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ σεισμοί-ηφαιστειακές εκρήξεις, άρα και η πιθανότητα πολυετή ηφαιστειακού χειμώνα:
  http://www.youtube.com/watch?v=ZlZY8r_3wlg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Aντι να χτυπαμε την άμαξα, χτυπαμε τον αμαξά, ετσι μου ακουγεται...

  Kαλημερα ippoliti μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μάνο, έχεις δίκηο ότι ξεκίνησε πολύ καιρό πριν. Απλώς τώρα μου φαίνεται πολύ έντονο, πολύ συντονισμένο, (26 Βουλευτές ανάμεσά τους κι ο Πρωτόπαπας, πολύ μ'ενδιαφέρει να βρώ τους 24) την καλούν, εγκαλούν για τα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια. Θα τρελλαθούμε τελείως νομίζω.
  Οσο για τον Υπουργό Εργασίας τι να΄πώ. Πόσο λυπάμαι που είναι και Συνταγματολόγος.
  Καλό σου βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Που φτάσαμε, ή που έφτασα αγαπητέ/ή ανώνυμε. Η αήττητη φύση, μόνο αυτή μας δείχνει πόσο ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
  Να έχεις καλό βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλή μου Elva καλησπέρα σου.
  Η υποταγή στην αρχή και το αλάθητο του ενός, του αρχηγού, μου φέρνει στο νού το ελέω του Θεού μονάρχη.
  Χτυπάμε ούτε καν τον αμαξά, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ενορχηστρωμένη επίθεση.Διαφοροποιείται τόσο πολύ η Υπουργός ως είχε φανεί στην αρχή;
  Καλό σου βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. I like your blog !!Thank you. They are really great .
  do not miss my goods , they are very beautiful !!
  Fashion watches
  Discount watches
  Antique pocket watches
  Engraved pocket watches
  pocket watch

  ΑπάντησηΔιαγραφή