Κυριακή 2 Μαΐου 2010

αναξιοπαθούντες και σείς λοιποί ήρθε η ώρα της αλήθειας

Αγαπητοί μου Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ (να υποθέσω και του ΛΑΟΣ και της ΝΔ;), θα ψηφίσετε αύριο την αναστολή της έκτακτης εισφοράς των 200 εύρώ;
Μάλλον θα την ψηφίσετε. Σας μίλησε κι εσάς ο άνθρωπος του μόχθου.
Τον αναξιοπαθούντα εκεί που κυκλοφορείτε δεν τον ξέρετε, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ. Είναι κι εφηβικά μάλλον τα διαβάσματά σας των Αθλίων του Βίκτωρος Ουγκώ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ. ΟΤΙ ΕΙΔΑΝ ΕΙΔΑΝ Ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΕΜπρός για μια νέα ΕΛΛΆΔΑ. Οι πατριώτες εργαζόμενοι, ας είναι κι ευτυχισμένοι που διατηρούν τη δουλειά τους.
Οσο για τους υπόλοιπους με βούλα αναξιοπαθούντες, αρκετά.
Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ. ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, (ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ)
ΑΙΔΩΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, ΑΙΔΩΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣ. Ο ανθρωπισμός σας και η ελληνοκεντρική παιδεία σας χάθηκε κι αυτή ή αναστέλλεται; Αντιγράφω από το blog "ου παντός πλείν ες Πόντον" τη ρήση του Αριστοτέλη."Η πόλη είναι για το ευ ζην των πολιτών κι όχι για τη διευκόλυνση των συναλλαγών"

6 σχόλια:

  1. Εδώ και καιρό έχουμε μετατραπεί σε μια μάζα, αποκλειστική χρήση της οποίας είναι, να εξασφαλίζει και να διευκολύνει τον πλουτισμό των λίγων. Είμαστε το μέσον δια του οποίου ισχυροποιούνται αυτοί που χωρίς εμάς θα ήταν απλώς μηδενικά.
    Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο νωρίτερα θα ξαναποκτήσουμε τη δική μας ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aς ενωθουμε ολοι να διωξουμε ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΔΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πώ βρέ Riski. Για να δούμε τι θά γίνει μεθαύριο. Μάζα χωρίς αξιοπρέπεια, απλώς αριθμοί, τα μηδενικά όντως χάριν ημών, μας κυβερνούν, μας εξουσιάζουν. Μας εμπαίζουν απίστευτα.
    Ας ελπίσουμε να καταλάβουμε τη δύναμή μας
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να δούμε Roadartist, θα ενωθούμε; θα βγεί ο κόσμος; γιατί ακόμη δεν έχει φθάσει εκεί που πρέπει.
    Καλό βράδυ καλή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα Ιppoliti μου!
    Μονο η μαζικη συμμετοχη και διαμαρτυρια του κοσμου μπορει να δειξει τη μεγαλη αντιθεση στα απανθρωπα αυτα μετρα! Ακομη και εγω απο τοσο μακρια αισθανομαι την δικαιη αγανακτηση του κοσμου που αισθανεται καθε μερα ολο και περισσοτερο εξαπατημενος, ενω οι πραγματικοι ενοχοι διαφευγουν καθε φορα με την ανοχη μας...
    Χρειαζεται να το παλαιψει κανεις και να μην αφεθει ση μοιρα του ΔΝΤ κλπ δυναμεων που θα αποφασιζουν απο εδω και στο εξης για τη χωρα μας και τις ζωες μας....

    Καλο κουραγιο ευχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να σου πώ βρε Elva. Αναμένω την απεργία της Τετάρτης να δούμε τι θα γίνει. Κόσμος μουδιασμένος λες και έχει κλέψει ο ίδιος.
    Απίστευτο αλλά αληθινό.
    Ποιός να μας το έλεγε ότι όταν ως φοιτήτριες κατεβαίναμε ενάντια στο ΔΝΤ για τις χούντες της Λ.Α ότι θα το ζούσαμε στη χώρα μας;
    Να'σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή