Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ


"ΔΟΛιοφθορά στα Ελληνικά Γράμματα" from sxoliastesxwrissynora on Vimeo.

4 σχόλια:

  1. Kαλημερα φιλη ippoliti!

    Σ ευχαριστουμε που το ανεβασες. Πολυ ενδιαφερον video και οι συνεντευξεις που διευκρινιζουν τη σταση του οργανισμου Λαμπρακη στην υποθεση αυτη. Οπως ειπε μια εργαζομενη στη συνεντευξη οι κινητοποιησεις αυτες δειχνουν αλληλεγγυη και το δρομο που πρεπει να κινηθουν απο δω και περα και αλλοι εργαζομενοι για να διασφαλισουν τα δικαιωματα τους και να δειξουν την αντιθεση τους στη 'λογικη' των απολυσεων.

    Καλο κουραγιο στους αγωνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Ιππόλυτη.
    Πέρσι τέτοια εποχή απολύθηκα από ένα εκδοτικό οίκο αναίτια, με την δικαιολογία της κρίσης. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά.
    Δεν ξέρω τι άλλο να πω.

    *Δε ξέρω πως μπήκα σήμερα. Όπως έγραψα και στο blog, στην απάντηση του σχολίου σου, εδώ και πολύ καιρό όποτε πάω να μπω στο μπλογκ σου, μου δίνει μια ένδειξη πως θα βλάψω το pc μου και με ένα stop μου απαγορεύει την είσοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elva καλησπέρα.
    Τι να σου πώ συγκλονίστηκα κι εγώ όταν το είδα. Οι συνεντεύξεις, η αφήγηση. Πίσω από τους αριθμούς άνθρωποι, οικογένειες, υποχρεώσεις, όνειρα.
    Αυτό που βέβαια πιο πολύ με συγκλονίζει είναι η στάση μας, η στάση του συνόλου, άνεργος θα μείνει ο άλλος, όχι εγώ, προς τι ο κοινός αγώνας; με τρελλαίνει. Πότε ο κόσμος θα βγεί από το σπίτι του;
    Να'σαι καλά
    Καλό βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Roadartist καλησπέρα.
    Δεν ξέρω κι εγώ τι να πώ πλέόν, τα πράγματα γίνονται τραγικά.
    Ελπίζω πως η περυσινή απόλυση σου αποτελεί παρελθόν.
    Αναφορικά με το πρόβλημα που βγάζει, κανείς άλλος δεν μου το έχει πεί.Θα το ψάξω λίγο. Σ ευχαριστώ πολύ.
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή