Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΟΝΕΙΔΟΣ

Νέα πραγματικότητα μετά το Μνημόνιο που επικυρώθηκε με το ν.3845/2010. Αδυνατώ να πιστέψω ότι διάβασε έστω και ένας Βουλευτής το Μνημόνιο και το ψήφισε.
Γιατί είσαι τόσο ψεύτης κε Πρόεδρε του ΛΑΟΣ; δεν το ψήφισες; σε τι ακριβώς διαφωνείς τώρα;
Γιατί είστε στην κυβέρνηση κοι Υπουργοί και στο Κοινοβούλιο κοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Ποιά η διαφορά σας από την Κυβέρνηση της Ν.Δ; Εκείνοι τουλάχιστον ήταν ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ. Εσείς; Τι ακριβώς πρεσβεύετε ως σοσιαλδημοκράτες σήμερα; τι διαφορετικό, σοσιαλιστικό και καινοτομικό φέρατε εκτός ίσως κάποια θετικά στοιχεία του Καλλικράτη; είστε μήπως αλαζόνες της ΕΞΟΥΣΙΑΣ; μυρμηγκάκια της εξουσίας; Ποιούς κοροϊδεύετε κε Πρωθυπουργέ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;
ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΑΤΕ; Γνωρίζετε φαντάζομαι ότι ούτε με το μισθό των 2.500 ευρώ δεν θα μπορούσατε να σπουδάσετε το παιδί σας στην Αμερική ούτε καν στην Πάτρα. Δεν ντρέπεστε;
ΠΟΙΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑς ΕΙΠΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ; ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;
ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
ΕΚΧΩΡΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.Δεν ΄ντρέπεστε; Δεν ντρέπεστε;
Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου στα 45 μου χρόνια με τόσα χρόνια αντιδεξιά στάση, που κατανοώ γιατί το ΚΚΕ συγκυβέρνησε με τη ΝΔ και ΣΗΜΕΡΑ όπου και όπως  μπορώ προσπαθώ να πείσω τον κόσμο εάν δεν ψηφίσει  ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΡΙΚΑ.
Για να δούμε τι θα κάνει και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Που έχει ζητήσει κοινωνική δικαιοσύνη. Ως που φτάνουν τα όριά του;

9 σχόλια:

  1. Kαι βεβαια δεν ντρεπονται! Παιζουν το παιχνιδι τους, εμεις σαν πολιτες ομως;
    Ιppoliti, νομιζω οτι αυτοι που τους ψηφιζαν εναλλαξ, ντρεπονται πιο πολυ απο ολους! Καιρος για πραγματικες αλλαγες φτανουν τα ψεμματα και οι κοροιδιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκειά καλλιτέχνιδα, ναι δεν ντρέπονται. Η πολιτική που ακολουθούν θα σώσει τη χώρα εξακολουθούν να μας λένε. Ακουγα χθές τον Πρωθυπουργό από τις Βρυξέλλες ...ότι ακολουθεί ότι είπε προεκλογικα΄στον ελληνικό λαό και δεν ήξερα τι να κάνω.
    Καλή σου ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Elva μου καλή σου ημέρα. Πόσο συμφωνώ, όμως πια φθάνω ακραία. Δεν ξέρω αν είδες τη χθεσινή δημοσκόπηση της MRB. Εκτός από τα υψηλά ποσοστά από 55%-78% των πολιτών που νιώθουν απογοήτευση, θυμό η πολιτική τους στάση δεν μετουσιώνεται σε προτίμηση προς την αριστερά. Κι είναι επικίνδυνο.
    Σε αυτήν τη φάση λοιπόν και μέ ένα τέτοιο σήμερα ΠΑΣΟΚ, δεν φοβάμαι να πώ οι δεξιοί να ξαναψηφίσουν δεξιά. όχιΛΑΟΣ βεβαίως.
    Γιατί πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι σε ποιόν τομέα σήμερα διαφοροποιούνται τα δύο κόμματα εξουσίας
    Καλή σου ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να έχες βέβαια ντροπή, πρέπει να έχεις και τσίπα, αξιοπρέπεια και φαίνεται πως λείπει παντελώς.
    Καλημέρα akrat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. This is good site to spent time on .I just stumbled upon your informative blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your very well written blog posts. I will be your frequent visitor, that's for sure.
    the best seo company|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. With the many blogs which I have encountered, I never expected to see a very beautiful post online..After reading this one, I felt so lucky to see its content..-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή