Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τέλος η πλατεία Κλαυθμώνος για τους ΑΣΤΕΓΟΥΣ


Είναι η Αννα, τη "γνώρισα" στο blog της roadartist. Tην είχε συμπεριλάβει στο αφιέρωμα που έκανε για τις γυναίκες στις 8 Μαρτίου 2011.
Η "ζεστή της γωνιά" στην πλατεία Κλαυθμώνος αποτελεί παρελθόν.
Τέρμα, τέρμα!!!Τα παγκάκια ξηλώθηκαν.
Ενοχλεί την αισθητική μας, τις αισθήσεις μας, τον καθωσπρεπισμό μας, να ζούν και να ουρούν οι άνθρωποι στις δημόσιες πλατείες.
Σε ποιούς ανήκει η δημόσια πλατεία;  σαφώς όχι στους αστέγους!
Οι πλατείες εξωραϊζονται όταν έχει λυθεί το πρόβλημα των ανθρώπων. Οταν έχεις κατάλυμα να τους δώσεις. Διαφορετικά έχεις χημικές τουαλέτες στις πλατείες.

Τι ειρωνεία Χριστέ μου. Πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα!

Πάτησαν κάτω τη φιλανθρωπία της ορθοδοξίας, τις πανανθρώπινες αξίες του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Κουρελόχαρτα, κουρελόχαρτα, τα πάντα.

Αει σιχτίρ πιά!


6 σχόλια:

  1. Τι να πει κανεις, τοτε, για τους ηγετες που ενοχλουν την δικη μας ...αισθητική, τις δικες μας...αισθήσεις και κυριως την νοημοσυνη μας;
    Επρεπε να ειχαν φυγει χρονια πριν, αλλα...δυστυχως υπαρχουν ακομα ατομα που τους ψηφιζουν και θα τους ψηφιζουν απ ο τι φαινεται, αλλιως πως θα μπορουσαν να συνεχιζουν το καταστροφικο τους εργο; :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι μόνο απάνθρωπο, είναι εξωφρενικά παράλογο - για άλλη μια φορά. Με τόσα κτίρια κενά στο κέντρο της Αθήνας, δεν θα ήταν δύσκολο, ούτε ιδιαίτερα δαπανηρό να στεγάσουν την πλειονότητα των αστέγων που λέγεται ότι αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε 20 χιλιάδες.

    Και μετά, ναι, αν κάτι περισσέψει να εξωραΐσουν και την πλατεία. Αλλά δυστυχώς προέχουν οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να πώ βρε Elva. Κατακρεουργούν το μυαλό μας, την΄ψυχή μας. Κι ακόμη εκατομμύρια πολιτών, τάσσονται μαζίτους. Μου θυμίζει το "Ελλάς Ελλάς και Κώτσος βασιλιάς"
    ΥΓ Εξαιρετική η ανάρτηση για τις προνοιακές δομές και τον ιδιωτικό τομέα.
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσαλαπετεινέ, πραγματικά δεν κατανοώ, γιατί το αυτονόητο δεν υλοποείται.
    Εχεις απόλυτο δίκηο νομίζω, εξωφρενικά παράλογες αποφάσεις.
    Δεν ξέρω πια, πώς παλεύεται,τι παλεύεται. Η μία παράλογη απόφαση πίσω από την άλλη και πώς πλασσάρονται. Ουδέτερες ή περίτεχνες λέξεις για χυδαία νοήματα.
    Καλό Σαββατοκύριακο
    Εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλή μου roadartist, no comments, no comments.Πόση εντύπωση ξέρεις μου είχε κάνει τότε το αφιέρωμά σου, πόσο τρυφερή ματιά.
    Σήμερα, δεν ξέρω τι να σου΄πώ.
    Εύχομαι να είναι καλά και να έχει βρεί αλλού καταφύγιο
    Καλή σου ημέρα κι ευχαριστώ και για το email

    ΑπάντησηΔιαγραφή