Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011

Δεν αντέχετε την κοινωνία διαμαρτυρόμενη;

Δεν ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΑΣ αυτή ειναι η πραγματικότητα, κι όχι η πραγματικότητα που ζείτε με αυτούς που λοιδωρείτε αλλά εξακολουθείτε να "προωθείτε", τα κομματόσκυλά σας,
τους νέους πραιτωριανούς που δημιουργείτε ,
Γι αυτό και πανικοβάλλεστε και ολοένα, ολοένα "αξιοποιείτε την καταστολή" είχατε έτοιμες -πέραν των ΜΑΤ- τις ομάδες ΔΙΑΣ, κάπου στην Ξενοφώντος. Γιατί; για να μας τρομοκρατήσουν όπως στην προηγούμενη πορεία;

Μας προειδοποίησαν οι  επαγγελματίες και αντικειμενικοί δημοσιογράφοι για τις χιλιάδες αστυνομικούς που θα βρίσκονται αύριο στο Σύνταγμα.
Λοιπόν εμείς θα είμαστε εκεί, γιατί
Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ
ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ (ενέργεια, νερά, υγεία, παιδεία) ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Γιατί μας έπνιξε το ψέμα σας και συνεπώς η αήθειά σας.

Σημείωση 1η: Πόσο χάρηκα που το ΠΑΜΕ ξαναέκανε πορεία το απόγευμα.
Σημείωση 2η: Ax και αυτοί οι γνωστοί -άγνωστοι.Ολόκληρη 17 Νοέμβρη πιάσατε, τους γνωστούς-αγνώστους δεν μπορείτε να απομονώσετε;
Σημείωση 3η: Απορούσα μαζί με άλλους σήμερα πως ένας Πρωθυπουργός που πήρε βραβείο από την Π.Ο.Υ για τον αντικαπνιστικό του αγώνα δεν ανησυχεί για τα χημικά που τρώνε οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες της χώρας4 σχόλια:

 1. Από νοημοσύνη μάλλον δεν τα πάνε καθόλου καλά ή έχουν βουλωμένα αυτιά ή δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Το σίγουρο είναι πως δεν ακούν και δεν βλέπουν τον κόσμο.. να δούμε μέχρι πότε!

  Καλό ξημέρωμα Ippoliti

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Roadartist, πόσο χαίρομαι που συμφωνείς.Αντε και να δούμε τι θα γίνει.
  Καλή ημέρα και ραντεβού όλοι στο Σύνταγμα.
  Εχω ήδη αργήσει πολύ κι εγώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή μου Margo, από νοημοσύνη νομίζω διαθέτουν αυτή και όση η τάξη τους και τα συμφέροντα που ικανοποιούν.
  Κατά τη γνώμη μου, το αμερικανοτραφές του Γ.Παπανδρέου, η υψηλή αυτοεικόνα του ότι σώζει τη χώρα (δεν μας εξηγεί ποτέ ποιούς εννοεί ως χώρα), η παντελής έλλειψη ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς (αναρωτιέμαι άκουσε ποτέ τον πατέρα του)νομίζω αποτελούν βασικούς παράγοντες της πολιτικής του συμπεριφοράς.
  Για να δούμε, εμείς τι θα κάνουμε
  Καλή σου ημέρα και να περνάτε καλά εκεί στο νησί.
  Α, και μια βουτιά για εμάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή