Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018

Επαναφορά

Αρκετός καιρός μακριά από το blog.  Αλλαγές πολλές στη ζωή μου, πέθαναν και οι δύο μου γονείς, ένα σοβαρότατο χειρουργείο ο αδελφός μου, ευτυχώς βγήκε νικητής στη ζωή, μία αλλαγή τόπου για περίπου 16  μήνες σε ένα πανέμορφο νησί, πρόσφατη επαναφορά στην Αθήνα στο ίδιο προάστιο αλλά σε ένα διαφορετικό σπίτι (γράφω και ατενίζω την Πάρνηθα απέναντι), αποχώρηση από τον πολιτικό χώρο που δραστηριοποιούμουν, έναρξη ενός μεταπτυχιακού, εγκατάλειψη σχέσεων που φθάρησαν, φροντίδα σχέσεων που παραμένουν ανέπαφες, νέοι άνθρωποι λόγω και της διαμονής στο νησί και ....επαναφορά ανάγκης ανώνυμης προσωπικής  έκφρασης. Πολύτιμο τελικά το blog. Παρατηρώντας ένα μικρό πρόβλημα μνήμης (που είναι η αλήθεια και νεαρή το είχα παρατηρήσει αλλά είχα καθησυχασθεί από το γιατρό) θυμήθηκα τόσα πολλά διαβάζοντας αυτές τις μέρες παληές μου αναρτήσεις, σχόλια.. Πολύτιμη η μνήμη για να συνεχίσεις. 

2 σχόλια:

  1. Καλώς την! Αυτό λέγεται αλλαγή ζωής!
    Συλλυπητήρια για τους γονείς. Να ζήσεις να τους θυμάσαι. Χαίρομαι που επιστρέφεις εδώ στο "σπίτι" σου, εύχομαι ότι καλύτερο για το αύριο. Καλό καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γλυκειά μου roadartist σε ευχαριστώ. Αντεύχομαι τα καλύτερα και ταξίδια πολλά μεταφορικά και κυριολεκτικά. καλό καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή